Site icon TLIFE

Σοφία Λεοντίτση: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της στην Ιταλία

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σοφία Λεοντίτση, καθώς δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ταξίδεψε για τα Χριστούγεννα στη μαγική Βενετία μαζί με τον σύντροφό της, Τόλη Χριστοφάκη.

Η ίδια έκανε την είδηση γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον μέλλοντα σύζυγό της μέσα σε γόνδολα στη Βενετία.

«Σήμερα στη Βενετία έζησα μια από τις σπουδαιότερες και όμορφες στιγμές της ζωής μου .. φυσικά και είπα το ΝΑΙ δεν θέλει ερώτημα. Είσαι ένας σπουδαίος και σύγχρονος μποέμ που ομορφαίνεις τους ανθρώπους γύρω σου … ανυπομονώ να σε συναντήσω στην εκκλησία και να γίνω η γυναίκα σου», έγραψε κάτω από την λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Λεοντίτση ενώ μας έδειξε και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφό της.

Να υπενθυμίσουμε πως η Σοφία Λεοντίτση έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Μιχάλη Κατσικιά, με τον οποίο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο, παραμένουν ενωμένοι για χάρη του γιου τους.

© 2024 tlife.gr