Site icon TLIFE

Σοφία Μανωλάκου: «Δεν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ, δεν μου αρέσει να συγκρούομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος»

Η Σοφία Μανωλάκου, λίγο πριν πέσει η αυλαία της καλοκαιρινής της περιοδείας, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός απάντησε στο ενδεχόμενο να την δούμε κάποια στιγμή σε κάποιο ριάλιτι ή σε πάνελ κάποιας εκπομπής.

Σου έγινε ποτέ πρόταση να πάρεις μέρος σε ριάλιτι;

Όχι, δεν μου έχει γίνει. Αν δεν έχει σχέση όμως με το επάγγελμα μου, δηλαδή με χορό, μουσική ή τραγούδι, δεν θα πήγαινα. Όλα τα ριάλιτι έχουν σκοπό να φέρνουν τους παίκτες σε σύγκρουση μεταξύ τους, να βγαίνουν οι χαρακτήρες προς τα έξω και να υπάρχει ένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Εγώ δεν μπορώ να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Δεν μου αρέσει να συγκρούομαι με κάποιον, αν δεν υπάρχει σοβαρός και ουσιαστικός λόγος.

Θα σε ξαναδούμε στο κομμάτι της τηλεπαρουσίασης γιατί, όταν ήσουν στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο πρωινό, είχες λάβει πολύ κολακευτικά σχόλια;

Θα μου άρεσε ένα τηλεπαιχνίδι, γιατί η καθημερινότητα έχει γίνει πολύ δύσκολη για να τη διαχειριστείς τηλεοπτικά.​ Δεν θα πήγαινα, λοιπόν, ξανά σε κάποιο πάνελ.

© 2024 tlife.gr