Site icon TLIFE

Σοφία Μαριόλα – Στράτος Τζώρτζογλου: Από την κρίση στον γάμο και τις φήμες χωρισμού, στις κοινές διακοπές και τα ηλιοβασιλέματα

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, ωστόσο οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από ποτέ.

Πράγματα, όπως είχε παραδεχτεί και η Σοφία Μαριόλα, ο γάμος τους πέρασε μια κρίση όταν ο Στράτος Τζώρτζογλου ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη, ωστόσο, η κρίση αυτή δε στάθηκε ικανή να τους χωρίσει. Το αντίθετο, οι δυο τους έμειναν ενωμένοι σε αυτή την περιπέτεια, όπως και σε όλες τις άλλες δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα στον δρόμο τους. Το διαζύγιο, όπως τόνισαν και οι δυο σε πρόσφατη συνέντευξή τους, δεν είναι κάτι που πέρασε ποτέ από το μυαλό τους.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2019, έχει άλλωστε αποδείξει πολλές φορές πόσο δυνατός είναι ο έρωτάς του και αδιαφορεί για όσα γράφονται για εκείνους κατά καιρούς.

 Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα αφού πέρασαν μερικές ημέρες στην Ηλεία, όπου απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα, το τοπικό φαγητό και τα ηλιοβασιλέματα, πλέον βρίσκονται στη Σαντορίνη.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του ερωτευμένου ζευγαριού.

 

© 2024 tlife.gr