Σοφία Μπεκατώρου: Η “φουρτούνα” στη ζωή της, όταν έχασε από καρκίνο την αδελφή της

Αγωνίστρια σε όλη της τη ζωή η Σοφία Μπεκατώρου, πέρασε δύσκολες στιγμές από τα παιδικά της χρόνια. Ωστόσο όλα αυτά δεν της στέρησαν το δρόμο για την κορυφή. To Live News αναφέρθηκε στην ατσάλινη προσωπικότητά της και το θάνατο της αδελφής της, την οποία στερήθηκε όταν εκείνη πήγε να ζήσει στη Γερμανία. Ο χαμός της, ήταν ίσως η δυσκολότερη στιγμή στη ζωή της

Η αδελφή της Βάρια πάλεψε με τον καρκίνο το 2015 αλλά δεν τα κατάφερε και η Σοφία ήταν εκεί δίπλα της κοντά της. Συγκλονίζουν όσα είχε πει τότε σε συνέντευξή της:

Υπήρχαν στιγμές που είχε ψυχωσικά επεισόδια και νόμιζε ότι θέλουμε να της κάνουμε κακό. Υπήρχαν όμως οι στιγμές που ένιωθε την στοργή και την αγάπη μου, όταν την έπαιρνα αγκαλιά για να την πάω στην τουαλέτα. Μία από αυτές τις φορές που είχε κάνει επεισόδιο της λέω αστειευόμενη, με ύφος: “Την πάτησες τώρα, τώρα θα σε πάρω αγκαλιά. Βάρια πάμε, θυμήσου ό,τι έχεις κάνει και άσε τα δεν μπορώ…» Και όταν την αγκάλιασα μου είπε: «Το ξέρω ότι με αγαπάς, το νιώθω». Αυτά τα λόγια, μου δίνουν δύναμη και κουράγιο κάθε μέρα.

Μου έλειψε και δεν μπόρεσα να τη ζήσω χρόνια τώρα. Λόγω της ζωής που έκανα και του πρωταθλητισμού, των ταξιδιών, των υποχρεώσεων… Δεν έζησα την αδελφή μου και αυτούς τους 8 τελευταίους της μήνες την έζησα και μετάνιωσα που δεν φρόντισα από δικής μου πλευράς να έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω”

Δες το βίντεο από το Live News στο Mega

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164