Σοφία Πολυζωγοπούλου: Απάντηση «φωτιά» κατά Λύτρα – «Πόσες μπουνιές απαιτούνται για να είσαι κακοποιητής;»

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου απαντά στις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα μέσω του δικηγορικού γραφείου του Θέμη Σοφού.

Η 37χρονη, σε ανακοίνωσή της, δηλώνει «ότι αποκρούει μετά βδελυγμίας τους χαρακτηρισμούς του και τις αναφορές για τη δήθεν παρεμπόδιση της επικοινωνίας του με το παιδί τους» ενώ αναρωτιέται «πόσες μπουνιές χρειάζεται για να είναι κάποιος κακοποιητής;». Ακόμη, η Σοφία Πολυζωγοπούλου επισημαίνει ότι ο πρώην σύζυγός της τροφοδοτεί τους δημοσιογράφους με αναληθή περιστατικά και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποκρούω μετά βδελυγμίας τους χαρακτηρισμούς του πρώην συζύγου μου και τις αναφορές του περί της δήθεν παρεμπόδισης της επικοινωνίας του με το τέκνο μας. Έχω αναφέρει προς πάσα κατεύθυνση, ότι αποκλειστικός γνώμονας των αποφάσεών μου μετά την βάναυση χειροδικία του εναντίον μου, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό μου, πρόσφορο διακινδύνευσης της ζωής μου, είναι η ορθή ψυχοσωματική ανάπτυξη της κόρης μου.

Δηλώσεις του πρώην συζύγου μου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα απαντηθούν δεόντως και με τις νόμιμες διαδικασίες, όπως καθενός τρίτου που αυτοκλήτως παρεμβαίνει σε έναν δημόσιο διάλογο προδήλως ζημιογόνο και βλαπτικό της προσωπικότητας της κόρης μου και εμού προσωπικώς. Σέβομαι και τιμώ το δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετούν οι δημοσιογράφοι και ο τύπος, πλην όμως η προς τον τύπο τροφοδοσία, από την πλευρά του πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός του, αναληθών περιστατικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών, θα απαντηθεί με κάθε νόμιμο μέσον. Εάν ο προβληματισμός του πρώην συζύγου μου είναι πόσες μπουνιές μου έριξε, αν είναι 10, 20 ή 30, ή εάν «γελά ο κόσμος», όπως δήλωσε, είναι ένα ερώτημα που χρήζει μάλλον άλλου είδους διερεύνησης, που άπτεται της ιατρικής επιστήμης, της κοινωνιολογίας ή της εγκληματολογίας.

Πόσες μπουνιές απαιτούνται άραγε κατ΄αυτόν για να είναι κακοποιητής; Ως έχουσα την επιμέλεια της κόρης μας, ήδη δυνάμει δικαστικής απόφασης, δηλώνω τη ρητή αντίθεσή μου σε οιαδήποτε δημόσια αναφορά του στο παιδί. Θα εξακολουθήσω να τηρώ απαρεγκλίτως τη νόμιμη διαδικασία στην εν λόγω υπόθεση, και θα καταθέσω όλα τα στοιχεία, που συγκροτούν την αδιάσειστη αποδεικτική της βάση, και για κάθε περαιτέρω διαδικασία εκπροσωπούμαι ήδη από της ανακρίσεως από τη Δικηγορική Εταιρεία ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Σοφία Πολυζωγοπούλου»

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164