Αποκλειστικό!

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ξεσπά η γιαγιά της στο TLIFE για την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα – «Έπρεπε να μείνει μέσα, να σαπίσει»

Αποφυλακίζεται ο Απόστολος Λύτρας με περιοριστικούς όρους, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου. Ο γνωστός ποινικολόγος θα δικαστεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα στο Μονομελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. 

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να βγει εκτός φυλακών Κορίνθου, όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα.

Η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στο TLIFE

Στην πρώτη της αντίδραση αποκλειστικά στο TLIFE, η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ξεσπά για την απόφαση του Συμβουλίου  Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«Με αυτό το κακό που έκανε και πήγε κοντά στον θάνατο το κορίτσι μου, θα αφεθεί ελεύθερος; Δε νιώθω καλά με αυτήν την εξέλιξη. Ξέρεις πώς τη μεγάλωσα εγώ τη Σοφία; Με μεγάλη αγάπη, με μεγάλη αγάπη! Ήταν ένας άγγελος η Σοφία από μικρούλα. Με τρόπους, με τα πάντα! Δεν περίμενα να τη δω έτσι. Θεωρώ ότι έπρεπε να μείνει μέσα στη φυλακή να σαπίσει γι’ αυτό που της έκανε. Να σαπίσει! Τι του έκανε; Και να του έκανε… “δεν με θέλεις κύριε, να με αφήσεις και να σε αφήσω”. Τον βαράνε τον άνθρωπο; Η μάνα είναι ιερό πράγμα… Αν πάθαινε η Σοφία τίποτα, τι χρώσταγε η κόρη τους; Αυτό το αγγελούδι;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου υπογραμμίζει, τονίζοντας τον θυμό και τη στενοχώρια της: «Εύχομαι να μη βρεθεί καμία γιαγιά σε αυτή τη θέση. Εγώ που βρέθηκα, τι να του πω; “Καλώς όρισες;”. Τι να του πω; Να χτυπήσει τη μάνα του παιδιού του;».  

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164