Site icon TLIFE

Σούπερ Κική για Fipster: «Είναι ηλίθιος που το έκανε αυτό, υπάρχει κάτι που τον εγκλωβίζει, αλλά δεν θα μιλήσω εγώ γι’ αυτό»

Η Σούπερ Κική θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση για το θέμα που έχει προκύψει με την ίδια αλλά και με τον Fipster, ο οποίος τις τελευταίες ώρες έχει δεχτεί έντονη κριτική στο διαδίκτυό.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο στο κανάλι της γνωστής influencer, η οποία έχοντας στο πλευρό της στον Fipster, έκανε ένα σχόλιο για τον Χρήστο Μάστορα λέγοντας: «Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια».

Το συγκεκριμένο σχόλιο έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις και με αφορμή την επίθεση που έχει δεχτεί και ο Fipster, η Σούπερ Κική θέλησε να τον υποστηρίξει, παρακαλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να τον συγχωρέσουν.

«Θέλω να σας παρακαλέσω, παρόλο που καταλαβαίνω γιατί το κάνετε, να μην τα βάζετε άλλο με τον Fipster, θέλω να συγχωρέσουμε όλοι τον Φίλιππο. Δεν λειτουργούμε όλοι άνθρωποι το ίδιο. Ο Φίλιππος είναι πάρα πολύ φλώρος σας το λέω απλά. Ναι μεν μπορεί να φαίνεται ότι ο Φίλιππος με χαντάκωσε αλλά δεν ήταν η πρόθεση του αυτή. Είναι ηλίθιος που το έκανε αυτό αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει πίσω από το Φίλιππο κάτι άλλο το οποίο τον εγκλωβίζει πάρα πολύ αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσω γι’ αυτό. Θέλω να συνεχίσετε να του δίνετε την αγάπη που του δίνατε όλοι αυτοί που τον αγαπούσατε. Σας το ζητάω με αγάπη», είπε η Σούπερ Κική στο νέο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram το βράδυ της Τρίτης 15/10.

 

© 2024 tlife.gr