Site icon TLIFE

Σούπερ Κική για Γιώργο Λιάγκα: «Όταν είναι για σοβαρά θέματα θα βάζεις την ουρά στα σκέλια – Εννοείται θα πήγαινα καλεσμένη»

Η Σούπερ Κική ήταν πιο αληθινή και αποκαλυπτική από ποτέ στο «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι του Fipster στο Youtube. Η γνωστή Instagrammer απάντησε και σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε ότι θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό».

«Θα ήθελα να του πω – πώς τον λένε θυμίστε μου. Λοιπόν κύριε Γιώργο άκουσε να δεις, ωραίο το αστειάκι, κράζει ο ένας τον άλλον μια ζωή. Κανένα θέμα, μέχρι εκεί αλλά όταν είναι για σοβαρά θέματα θα βάζεις την ουρά στα σκέλια και τι εννοώ. Μπορείς να βγεις και να με κράξεις όποτε θέλεις, έχεις το δικαίωμα χε@@@κε η φοράδα. Όταν κάποιος μια ζωή κινδυνεύει και άλλες γύρω γύρω και ανήλικες ζωές.

Και από αυτό το θέμα μπορεί να κινδυνέψουν και δικοί σου συγγενείς αύριο, μεθαύριο, θέλω να σκέφτεσαι καλά πριν πεις την οποιαδήποτε μαλ@@@. Θα ήθελα να με καλέσεις στην εκπομπή να στα πω και από κοντά, δεν έχω κανένα θέμα. Εννοείται θα πήγαινα καλεσμένη. Μπορεί να λέμε ό,τι θέλουμε αλλά όταν μιλάμε για βία μέσα σε σπίτι από άνθρωπο που παίρνει ναρκωτικά… ρε αδερφέ εκεί μη πιαστείς. Μη σώσεις και με υποστηρίξεις ποτέ…» απάντησε με ειλικρίνεια η Σούπερ Κική.

 YouTube video player

© 2024 tlife.gr