Σούπερ Κική: Με χειροπέδες για την απολογία της – Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα

Η Σούπερ Κική και οι δύο συνεργάτιδές της και φίλες της που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία εις βάρος ενός 37χρονου άνδρα απολογούνται από ώρα σε ώρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο Πέτρος Χόντος και ο φωτογραφικός του TLIFE απαθανάτισε τη γνωστή influencer και τις δύο γυναίκες κατά τη μεταγωγή τους από το τμήμα της Νέας Σμύρνης στα δικαστήρια.

Με χειροπέδες στα χέρια, η Σούπερ Κική και οι δύο γυναίκες μπήκαν στο περιπολικό με κατεύθυνση τον ανακριτή.

Δες τα στιγμιότυπα:

Πριν λίγη ώρα οι δικηγόροι των δύο πλευρών έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο συνήγορος της Super Κικής, Νίκος Αλέτρας δήλωσε: «Θα γίνουν σήμερα οι απολογίες. Όταν με το καλό τελειώσουμε θα κάνει δηλώσεις και η ίδια. Οι κατηγορίες είναι για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες. Υπάρχει και μια κατηγορία περί ληστείας, η οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη τελευταία στιγμή και θα την αντιμετωπίσουμε. Δεν υπάρχουν στοιχεία για ληστεία».

 

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει τον πρώην σύντροφο της συνεργάτιδας της Super Κικής, δήλωσε στο «Πρωινό Μας»: 

«Η δικαιοσύνη θα απαντήσει σε αυτές τις κυρίες. Η κυρία, η οποία προκαλεί τα επεισόδια και δήθεν νομίζει ότι είναι διάσημη, θέλει ειδική μεταχείριση από τις Αρχές. Η Σούπερ Κική είναι ηθική αυτουργός της σωματική βλάβης που έχει υποστεί ο εντολέας μου».

 

Σε αναρτήσεις της στο Instagram, η γνωστή influencer είχε αναφέρει πως το εν λόγω άτομο επιτέθηκε στη φίλη της, η οποία δεχόταν συστηματική κακοποίηση. Όταν παρενέβη και κάλεσε την αστυνομία, ο 37χρονος κατάθεσε μήνυση σε βάρος τους και έτσι αποφασίστηκε η σύλληψη των δύο και μίας τρίτης φίλης τους. 

«Η κατηγορία για τη Σούπερ Κική και τα άλλα κορίτσια είναι η κατηγορία της ληστείας. Αυτό είναι το κακούργημα. Ο συγκεκριμένος φερόμενος ως θύμα κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια του καβγά με τον περαστικά που επενέβη για να σώσει τις γυναίκες… Δεν τον γνωρίζει η Σούπερ Κική και οι γυναίκες τον περαστικό» δήλωσε ο δικηγόρος της Σούπερ Κικής, κ. Βίκτωρας Στεφανόπουλος στο Πρωινό.

Από πλευράς του, ωστόσο, ο 37χρονος δίνει άλλη εκδοχή στην υπόθεση και κάνει λόγο για ξυλοδαρμό από άνδρα, ο οποίος είναι γνωστός της Κικής. «Οι σωματικές βλάβες που έχει ο εντολέας μου είναι κατάγματα στο σαγόνι, στη μύτη και στη γνάθο, τραύματα τα οποία επήλθαν από επαγγελματία πυγμάχο ή παλαιστή» δήλωσε στο TLIFE ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164