Σούπερ Κική: Σήμερα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε βάρος της

Σήμερα 4/6 εκδικάζονται στην Ευελπίδων τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής.

Αυτό που ζητά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι να κατέβουν από το κανάλι της γνωστής influencer στο youtube, δυο βίντεο στα οποία αναφέρεται στον ίδιο και τη σύζυγό του αφήνοντας διάφορους υπαινιγμούς για τη σεξουαλικότητά του.

«Μέσω του Μαυρίκιου Μαυρικίου, θίγεται και βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση και η εγκυμονούσα σύζυγός του, και οι οικογένειές τους. Ο κύριος Μαυρικίου προσέφυγε στη δικαιοσύνη γιατί έχει προσβληθεί βαθύτατα, ανυπαίτια, απρόκλητα και εξακολουθητικά αφού τα δυο βίντεο στα οποία η Super Κική αμφισβητεί την πατρότητα του τέκνου του, τη σχέση που διατηρεί με τη νόμιμη σύζυγό του και τη σεξουαλική του ταυτότητα, παραμένουν αναρτημένα στο διαδίκτυο παρά την προσπάθεια που έγινε να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Της ζητήσαμε να διαγράψει τα βίντεο και να λυθεί το θέμα,,, Ο κύριος Μαυρικίου δε θα παραστεί σήμερα στη δίκη διότι η σύζυγός του βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της κύησης και θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του… Το μόνο που ζητάει ο κύριος Μαυρικίου είναι να μη θίγεται και να μη προσβάλλεται η προσωπικότητά του και να επανέλθει η ηρεμία στην προσωπική του ζωή» ανέφερε η δικηγόρος κα. Καπερνάρου στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιάννη Μαλλιαρό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164