Site icon TLIFE

Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Δε θα πέσω στο επίπεδό του»

Για την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης του με τον Αλέξη Κούγια και τον λόγο που αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του ποινικολόγου μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

«Ο κύριος Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μιλάει για κάθε άνθρωπο με ό,τι προσβλητικότερο μπορεί. Εγώ δεν έχω απαντήσει ποτέ σε καμιά προσβολή, δεν θα πέσω ποτέ σε αυτό το επίπεδο. Όταν κάτι με θίγει, ακολουθώ τη νομική οδό, αυτό που λέει ο κύριος Κούγιας. Κάθε πολίτης, όποια θέση κι αν έχει, πρέπει να σέβεται τον απέναντί του», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η υπόθεση έφτασε τελικά στις δικαστικές αίθουσες;

«Φυσικά. Επίσης, ποτέ εδώ δεν έδωσα δημοσιότητα στην υπόθεση αυτή που έχει ήδη γίνει και η απόφαση θα βγει τον Οκτώβριο. Εγώ έκανα μια δίκη που δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ για ίδιον όφελος. Δεν υπήρχαν ούτε κανάλι ούτε φωτογράφος. Κανείς δεν ήξερε ότι έγινε αυτή η δίκη. Έκανα μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας και περιμένουμε την απόφαση», απάντησε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Να τονίσω ότι σέβομαι πάρα πολύ τον κύριο Κούγια. Είναι ένας εξαίρετος ποινικολόγος, που κερδίζει δίκες», επισήμανε κλείνοντας το θέμα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

© 2024 tlife.gr