Site icon TLIFE

Σπύρος Μπιμπίλας για Δάνη Κατρανίδη: «Η περιπέτεια υγείας του κράτησε 2,5 χρόνια, δυστυχώς δεν τα κατάφερε»

Στην εκπομπή «Summer’s Cool» μίλησε τη Δευτέρα 2/9 ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του ηθοποιού, Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά τη μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του για 2,5 χρόνια.

«Έχω αυτό το θλιβερό καθήκον να ανακοινώνω τους θανάτους των ηθοποιών και των καλλιτεχνών. Με τον Δάνη Κατρανίδη δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ ποτέ μαζί του, όμως τον γνώριζα καλά γιατί τον παρακολουθούσα χρόνια και είχε τύχει να παίζουμε στο ίδιο θέατρο αλλά όχι στην ίδια παράσταση», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνέχισε: «Η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν πριν αρρωστήσει. Τότε ήταν στο θέατρο που είχε πάρει ο ίδιος και έκανε πολύ σπουδαίες παραστάσεις. Από τα πρώτα του βήματα τον παρακολουθούσα στο Εθνικό Θέατρο. Αυτός ο άνθρωπος ξεχώριζε και για την ποιότητά του και για την ευγένειά του. Ήταν εξαιρετικό πλάσμα της καλλιτεχνικής μας οικογένεια και για αυτό έχουν στεναχωρηθεί όλοι. Επειδή ξέραμε για την περιπέτεια της υγείας τους που κράτησε 2,5 χρόνια, πάντα λέγαμε να γίνει καλά. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Είχε δίπλα του πολλούς δικούς του ανθρώπους, απλά δεν ήθελε να γίνει αντικείμενο συζήτησης η προσωπική του περιπέτεια». 

© 2024 tlife.gr