Site icon TLIFE

Σπύρος Μπιμπίλας: Στα credits του πρώτου επεισοδίου του The Crown – Φωτογραφία

Ο νέος κύκλος του The Crown έκανε παγκόσμια πρεμιέρα και ο Σπύρος Μπιμπίλας βρίσκεται σε αυτόν ως «Γιάννης Λάτσης» στους τίτλους τέλους.

Ο ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ είχε ταξιδέψει για τα γυρίσματα που διήρκησαν 10 ημέρες στη Μαγιόρκα. Τότε, στο φως είχε φέρει η Daily Mirror ένα στιγμιότυπο στο οποίο είδαμε τον Σπύρο Μπιμπίλα ως Γιάννη Λάτση να συναντά στη θαλαμηγό του την πριγκίπισσα Νταϊανα με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Στο twitter, λοιπόν, ένας χρήστης ανέβασε μία εικόνα που δείχνει το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα στους τίτλους της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

«Δέχτηκα μία κλήση από την casting director, η οποία μου πρότεινε να κάνω δοκιμαστικό για τον ρόλο του Γιάννη Λάτση. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα! Από την οντισιόν πέρασαν 27 άτομα και διάλεξαν εμένα. Είπα πως αν με επιλέξουν, θα πρέπει να έρθει και βοηθός μαζί μου για να συνεννοηθώ, γιατί τα αγγλικά μου είναι του τουρίστα» είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη για το The Crown.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε, εξαιτίας του κορονοϊού η παραγωγή αρνήθηκε να του παρέχει βοηθό. Τότε, ο Σπύρος Μπιμπίλας τους δήλωσε πως θα αρνηθεί τον ρόλο κι έτσι τελικά… υπέκυψαν και του έφεραν!

Διάβασε εδώ επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: Τα παιδικά χρόνια στον Πειραιά, ο ρόλος του γκέι χασάπη και η συμμετοχή στο The Crown

© 2024 tlife.gr