Στα δικαστήρια Τζούλια – Μένιος!

Στα δικαστήρια στέλνει την Τζούλια Αλεξανδράτου, ο πρώην μανατζέρ της και δημοσιογράφος Μένιος Φουρθιώτης. Ο ίδιος έχει κινηθεί νομικά κατά του μοντέλου και ζητά τα δεδουλευμένα, υποστηρίζοντας ότι η Τζούλια δεν είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.


Όπως ανέφερε στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” ο δικηγόρος του Μένιου, ο μάνατζερ είχε υπογράψει σύμβαση στην οποία καθοριζόταν το ποσοστό που έπρεπε να παίρνει, κάθε φορά που “έκλεινε” μια δουλειά για την Τζούλια. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο -σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος- η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν του έδινε τα χρήματα που έπρεπε κι έτσι εκείνος, αποφάσισε να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια.
Όστόσο, από την πλευρά της η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει “απαντήσει” στον μάνατζερ με.ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία είνει πολύ πιθανό να έγιναν για αντιπερασπασμό. “Πολλές φορές γίνονται ασφαλιστικά μέτρα και από τις δυο πλευρές για αντιπερισπασμό”, ανέφερε ο δικηγόρος του Φουρθιώτη και πρόσθεσε πως δεν έχει γίνει προσπάθεια να ρυθμιστεί το θέμα εκτός δικαστηρίου, γιατί εξ’ αρχής υπήρχε διάσταση απόψεων και θέσεων”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164