Site icon TLIFE

Στα παλιά σου τα παπούτσια

Τα πρωτοβρόχια έρχονται! Ψάχνεις στην ντουλάπα να ξετρυπώσεις εκείνες τις καταπληκτικές γαλότσες που είχες αγοράσει πέρσι. Τι κρίμα! Η… διαμονή τους με τα άλλα παπούτσια δεν τους έκανε καθόλου καλό και τώρα, λερωμένες και πατημένες, μοιάζουν σαν να βγήκαν από το… αρχαιολογικό μουσείο!

Εντάξει, μπορεί να μην ήταν πανάκριβες, αλλά τώρα δεν είναι εποχές για οικονομικές «υπερβάσεις» κι έτσι μάλλον θ’ αναγκαστείς να βγεις με τα μποτάκια στη βροχή!

Εκτός κι αν…
Εκτός κι αν έχεις ανακαλύψει το Cif και τις απίθανες χρήσεις του που κάνουν όλα τα παλιά, αγαπημένα αντικείμενα σαν καινούργια! Η δύναμή του είναι εντυπωσιακή, αφού αρκούν λίγες σταγόνες πάνω σ’ ένα βρεγμένο πανί για να δώσουν στις γαλότσες σου και στα παλιά σου αθλητικά παπούτσια την ευκαιρία μιας νέας ζωής!

1000+1 χρήσεις!
Τώρα που ησύχασες και οι καταπληκτικές γαλότσες σου λάμπουν σαν να βγήκαν μόλις από το κουτί, σκέψου τι άλλο μπορείς να κάνεις με το Cif. Θέλεις μερικές λέξεις-κλειδιά;

Η μαυρισμένη, ταλαίπωρη ζυγαριά του μπάνιου (των στεναγμών, πες καλύτερα!), η τεράστια πλαστική Shopper Bag που τόσο σε βολεύει, το ποδήλατό σου, τα ανοιχτήρια και τα μεταλλικά πώματα κρασιού, ο φούρνος μικροκυμάτων, η τοστιέρα… Α, μην ξεχάσεις και την πλαστική θήκη του κινητού, το μπρασελέ του ρολογιού

Γιατί το Cif σε προκαλεί να σκεφτείς «έξυπνα» και να ανακαλύψεις τις αμέτρητες χρήσεις του που, με ένα μόνο πέρασμα, κάνουν τα παλιά σαν καινούργια. Κι αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες… Μπες στο σπίτι του Cif!

Άνοιξε την πόρτα, κάνε μια βόλτα στα υπνοδωμάτια, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο καθιστικό, βγες στην αυλή ή στη βεράντα, ψάξε σε αποθήκες και ντουλάπες… Το ηλεκτρονικό σπίτι www.cifcream.gr σε περιμένει για μια συναρπαστική ξενάγηση στον κόσμο του Cif – εκεί όπου μερικές μόνο σταγόνες από τη θαυματουργή κρέμα είναι αρκετές για να διαλυθεί εύκολα η βρομιά και να γίνουν όλα τα παλιά, λερωμένα και αγαπημένα αντικείμενα της καρδιάς μας σαν καινούργια!

© 2024 tlife.gr