Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αδημονεί για το καλοκαίρι! Η φωτογραφία από τις διακοπές της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, αφού σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή της, είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Happy Day” όλο αυτό το διάστημα που η χώρα βρισκόταν σε καραντίνα, εκείνη και η ομάδα της παρέμειναν πιστοί στο πρωινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές μεταφέροντας τις εξελίξεις αλλά και ψυχαγωγώντας τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να λατρεύει τη δουλειά της, όμως φέτος περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα επισκεφτεί το αγαπημένο της, που δεν είναι άλλο από την Πάρο, μαζί με την οικογένειά της. Το βράδυ της Τετάρτης και λίγο πριν έρθει ο μίνι καύσωνας στην Ελλάδα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει ένα throwback στο καλοκαίρι.

Ειδικότερα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της σχολιάζοντας: “Μια αγαπημένη καλοκαιρινή φώτο έτσι για να υποδεχτούμε τα 35αρια…!”. Εμφανώς μαυρισμένη και φορώντας ένα μαύρο φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με ένα μεγάλο χαμόγελο στο φακό.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164