Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δοκίμασε τις ικανότητές της στα water sports [pic]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε στο Κυκλαδίτικο νησί περίπου στα μέσα του Ιουλίου προκειμένου να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της πρωτεύουσας και να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου.

Σε καθημερινή βάση η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα με τα τρία παιδιά της, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη, ώστε να περνάει δημιουργικά ο χρόνος τους. Σύσσωμη η οικογένεια εξερευνά το νησί και το απολαμβάνει!

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Happy Day” θέλησε κατά τη διάρκεια των διακοπών της να δοκιμάσει και εκείνη κάτι διαφορετικό, όπως είναι τα water sports. Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να κάνει SUP ( Stand Up Paddleboarding),  δηλαδή να κωπηλατήσει πάνω σε μια σανίδα, λίγο μεγαλύτερη από εκείνη που χρησιμοποιείται για το surf.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη στιγμή της δράσης.

Δες τη φωτογραφία:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με το μπικίνι της χωρίς ρετούς!

© 2024 tlife.gr