Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είναι full time μαμά! Τα παιχνίδια με τα παιδιά της και η μαγειρική της απόπειρα [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να είναι μια άψογη επαγγελματίας, όμως πάνω απ΄όλα είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα. Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της γνωστής παρουσιάστριας έχει η οικογένειά της, μιας και τα τρία παιδιά της αποτελούν τη μεγάλη της αδυναμία. Η Νάγια και η Μαίρη είναι πλέον ολόκληρες δεσποινίδες, αφού μετρούν 7 και 6 χρόνια ζωής αντίστοιχα. Αντίθετα, ο Γιαννάκης είναι μόλις 2 ετών.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει να αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα στην οικογένειά της και όλοι μαζί να κάνουν πράγματα που τους χαροποιούν. Μπορεί ο κορονοϊός να μην επιτρέπει ξέγνοιαστες βόλτες και επισκέψεις σε μαγαζιά, όμως αυτό δεν πτοεί την παρουσιάστρια και τα παιδάκια της, καθώς βρίσκουν και στο σπίτι τρόπους να περνούν ευχάριστα την ώρα τους.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, παρά την υψηλή θερμοκρασία και τη ζέστη, μαμά και παιδιά δεν σταμάτησαν να παίζουν και να χαλαρώνουν στο κήπο τους σπιτιού τους. Φυσικά, το πρόγραμμα περιελάμβανε και παιχνίδια εντός της οικείας. Από τα σχέδια της οικογένειας δεν θα μπορούσε να λείπει η μαγειρική. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπήκε στην κουζίνα και μας έδειξε γι’ ακόμη μια φορά τις μαγειρικές της ικανότητες φτιάχνοντας μία τάρτα ντομάτας.

Δες φωτογραφίες:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το ‘χει με τη μαγερική!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164