Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επέστρεψε στο σπίτι και ξεκίνησε τις αγκαλιές με τα παιδιά της [pic]

Το τέλος της εβδομάδας έφτασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στην ασφάλεια του σπιτιού της, από την οποία αναμένεται να βγει το πρωί της Δευτέρας για τις ανάγκες της εκπομπής “Happy Day“. Μπορεί η κατάσταση στη χώρα μας με την μετάδοση του κορονοϊού να είναι τεταμένη, όμως η γνωστή παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δίνουν κάθε πρωί ραντεβού με τους τηλεθεατές και τους ενημερώνουν για τις τρέχουσες εξελίξεις στη χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αμέσως μετά το πέρας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή γύρισε στο σπίτι της και την οικογένειά της. Εν μέσω περιόδου καραντίνας τα παιδιά βρίσκονται συνεχώς μέσα στο σπίτι και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, χαίρονται κάθε στιγμή μαζί τους. Η μελαχρινή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία γι’ αυτήν από το να τα έχει στην αγκαλιά της.

Πριν λίγη ώρα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram σχολιάζοντας: “Μένουμε σπίτι και κάνουμε αγκαλιές. Καλό ΣΚ”.

Δες τη φωτογραφία:

Η τρυφερή αγκαλιά μαμάς και κόρης!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164