Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή : Η μεγάλη κερδισμένη ;

Το να βρεθεί τελικά κανείς στον σωστό τόπο, την σωστή ώρα και κάτω απο τις σωστές συνθήκες είναι ότι σημαντικότερο μπορεί να σου προκύψει στην tv ! Αλλωστε, στον μαγικό γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης, δεν θέλει και πολύ απο την μία μέρα στην άλλη να εκτοξευθείς στα ουράνια και να γίνεις το πρόσωπο των τηλεοπτικών ημερών, όπως βεβαίως – βεβαίως , με την ίδια ευκολία , μπορείς να αποκαθηλωθείς και να εξαφανιστείς κι απο προσώπου τηλεοπτικής γης !

Ετσι, λοιπόν, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρέθηκε ακριβώς την σωστή ώρα ,στο σωστό σημείο και κάτω απο τις σωστές προυποθέσεις. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί τόσο μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά απο το Alter ,όσο και μετά από την αιφνιδιαστική φυγή της Βάσιας Λόη απο το κανάλι του Περιστερίου, η Σταματίνα φαίνεται να είναι η …μεγάλη κερδισμένη !

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που προκύπτει ,πιθανότατα η Σταματίνα απο Σεπτέμβρη θα αναλάβει την παρουσίαση του “Πολύ Μπλα-Μπλα” εννοείται στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού απο Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και θα εγκαταλείψει το Σαββατοκύριακο.

Η Σταματίνα θα κάνει “Μπλα-Μπλα” μεγαλύτερης διάρκειας , – σκέφτονται η εκπομπή να κρατά τέσσερις ώρες – , ενώ αμέσως μετά απο εκείνη την σκυτάλη θα παίρνει η Ρούλα Κουσκουρή με τον Στρατή Λημνιό, όπου οι δυο τους θα παρουσιάζουν μία πιο κοινωνική και πιο καθαρά δημοσιογραφική εκπομπή.

Αλλωστε, αυτή ήταν μία σκέψη που είχαν κάνει οι υπεύθυνοι του καναλιού απο τις αρχές του καλοκαιριού και πριν φτάσουμε στο σημείο της αποχώρησης της Βάσιας Λόη απο το κανάλι. Οπότε τώρα που οι εξελίξεις τρέχουν ; Τρέχει κι ακόμα περισσότερο η δημιουργία της εν ΄λόγω εκπομπής.

Για να δούμε, τι θα δούμε στο κανάλι του Περιστερίου το Φθινόπωρο !

© 2024 tlife.gr