Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τιμητική διάκριση που δέχτηκε με τον σύζυγό της στο πλευρό της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα και δεν διστάζουν να δείξουν και δημόσια την αγάπη τους. Εκείνη με το να μοιράζεται όμορφες στιγμές και λόγια μέσα από τα social media της κι εκείνος με τον να την συνοδεύει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις και να καμαρώνει. Το TLIFE συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι, την Κυριακή, σε ειδική εκδήλωση όπου τιμήθηκε η παρουσιάστρια του Alpha. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Πρόκειται για τη γιορτή που διοργάνωσε, για 3η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων αφιερωμένη στις γυναίκες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν και η δημοσιογράφος του Star, Μάρα Ζαχαρέα την οποία συνόδευσε ο σύζυγός της, Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ήταν μία ευτυχής συγκυρία για τα δύο ζευγάρια να συναντηθούν στην εκδήλωση αφού διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Βγαίνουν αρκετά συχνά όλοι μαζί για φαγητό ή ποτό και περνούν τα καλοκαίρια τους παρέα στην Πάρο.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν ακόμα η ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας και θεατρική επιχειρηματίας Μιμή Ντενίση, η Γενική Γραμματέας Ένωσης Τραπεζών Ελλάδος Χαρούλα Απαλαγάκη, η Εθνική γυναικεία ομάδα Μπάσκετ, η αθλητικογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, η πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ Μαριάννα Μόσχου, η πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου Ισμήνη Κριάρη, η στρατηγός Ζαχαρούλα Τσιριγώτη η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα.

© 2024 tlife.gr