Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρίτη εγκυμοσύνη και η ανυπομονησία για τα φετινά Χριστούγεννα! [pics]

Αντίστροφα μετρά για τα Χριστούγεννα η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha που διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι στα καλύτερά της και περιμένει πώς και πώς τις φετινές γιορτές για να χαλαρώσει με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα κορίτσια της, Νάγια και Μαιρούλα.

Η οικοδέσποινα του Happy Day που τα τελευταία χρόνια περνά τις γιορτές με την οικογένειά της στην γενέτειρα του συζύγου της,ανυπομονεί να έρθουν οι γιορτές για να απολαύσει στιγμές ηρεμίας και οικογενειακού παιχνιδιού με τα κορίτσια της. Ήδη μάλιστα, η Σταματίνα έχει μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων, αφού έχει στολίσει το σπίτι για τις γιορτές, κάνει βόλτες στη στολισμένη Αθήνα και έχει φυσικά ξεκινήσει και τις αγορές για τα δώρα στους αγαπημένους της.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και φωτογράφησε το πρωτότυπο δέντρο του δήμου Αθηναίων, ενώ και τώρα ανέβασε μια φωτογραφία με το “νέο” της φίλο, τον καρυοθραύστη!

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Σταματίνα που από την αρχή είχε δηλώσει την επιθυμία της να κάνει μια μεγάλη οικογένεια, φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη με τα νέα δεδομένα στη ζωή της και όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα πηγή από το περιβάλλον του γνωστού δικηγόρου, το ζευγάρι ήθελε πολύ ένα ακόμη μωράκι για να ολοκληρώσει την ευτυχία του.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σταματίνας:

Στην παρουσίαση βιβλίου μαγειρικής με τις φίλες της

Με τον Santa Claus στην εκπομπή Happy Day

© 2024 tlife.gr