Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρίτη εγκυμοσύνη και οι βόλτες με γιορτινή διάθεση! [pics]

Επιτέλους η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχτηκε την τρίτη εγκυμοσύνη της και πλέον δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός θα υποδεχτούν σε λίγους μήνες το τρίτο αγγελούδι της και θα χαρίσουν ένα ακόμη αδελφάκι στις κόρες του: Νάγια και Μαιρούλα.

Η οικοδέσποινα του Happy Day, όπως είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν, περίμενε να περάσει πρώτο το κρίσιμο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και μετά να ανακοινώσει με χαρά τα ευχάριστα νέα. Έτσι, παρόλο που η είδηση της εγκυμοσύνης είχε διαρρεύσει, η όμορφη Σταματίνα τηρούσε στάση αναμονής και μόλις χθες μοιράστηκε με τους φίλους και τους θαυμαστές της τα νέα μέσα από το blog της αλλά και την σελίδα της στο Facebook όπου κοινοποίησε στη συνέχεια το κείμενο. “Είμαι έγκυος στο τρίτο μας παιδάκι”.

Η ίδια βλέπει την κοιλιά της να φουσκώνει και νιώθει μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Και το πρωί της Παρασκευής δεν έλειψαν και τα ξεκάθαρα σχόλια για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή, αφού πλέον μπορεί να μιλάει για αυτήν και στους τηλεθεατές. “Στην κατάσταση μου δεν πρέπει να μου χαλάτε χατίρι”, είπε στους συνεργάτες της χαμογελαστή.

Λίγες μέρες νωρίτερα, εμφανίστηκε στην τελετή έναρξης της της γιορτινής περιόδου μεγάλου εμπορικού κέντρου και μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Δες φωτογραφίες:

© 2024 tlife.gr