Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της έγινε 2 ετών! Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και οι τρυφερές ευχές

Το ημερολόγιο έγραφε Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε το τρίτο παιδί της. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 08:00 το πρωί, την ώρα που ξεκινούσε το Happy Day στον Alpha. Τότε, στην έναρξη της εκπομπής, ο Δημήτρης Παπανώτας – ο οποίος νόμιζε ότι η παρουσιάστρια βρισκόταν στο σπίτι της – ανέφερε πως η Σταματίνα αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις τη νύχτα. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ήταν ήδη στο μαιευτήριο. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο Δήμος Βερύκιος, μερικά λεπτά μετά τις 09:00.

Σήμερα, συμπληρώνονται δύο χρόνια από εκείνη την ημέρα και ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Γιάννης Εφραίμ, έχει τα γενέθλιά του. Με αυτή την αφορμή, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια “χρόνια πολλά” . Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε μαζί του μέσα στο μαιευτήριο, λίγο μετά τον τοκετό, και την συνόδευε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

“Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το πρωινό. Ο μικρούλης μας αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε. Από την πρώτη ημέρα ήρθε και άλλαξε την ζωή μας ολοκληρώνοντας την οικογένεια μας! Μέσα στην καραντίνα αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι τα αυτονόητα έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Το χάδι του παιδιού μας, η αγκαλιά του συντρόφου μας, μια όμορφη κι τρυφερή κουβέντα και φυσικά η υγεία μας. Να είναι καλά τα παιδιά όλου του κόσμου. Χρόνια πολλά πρίγκηπα μας!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

© 2024 tlife.gr