Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παντού μαζί με τα κορίτσια της! Η βόλτα τους στα βόρεια προάστια [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτός από μία σωστή επαγγελματίας είναι και μια full time μαμά! Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Alpha “Happy Day” μπορεί να έχει δεκάδες υποχρεώσεις καθημερινά, αφού οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι πολλές, όμως πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της.

Πλέον, η μεγαλύτερη κόρη της, η Νάγια είναι έξι χρονών και πηγαίνει πρώτη δημοτικού, ενώ η μικρότερη, η Μαίρη είναι πέντε χρονών και πηγαίνει νήπιο. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια της και σπάνια τα αποχωρίζεται! Βέβαια, τόσο εκείνη όσο και οι μικρές λατρεύουν και προσέχουν σαν τα μάτια τους τον βενιαμίν της οικογένειας, τον Γιάννη.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις γυναίκες της οικογένειας Σοφού σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων κατά τη διάρκεια των αγορών τους. Αυτή τη φορά, έλειπαν από το πλευρό τους ο Θέμης Σοφός και ο μικρός Γιάννης, αφού από τη μία οι υποχρεώσεις και οι ώρες δουλειάς του γνωστού ποινικολόγου είναι αμέτρητες και από την άλλη ο Γιάννης προτιμά να κάθεται σπίτι και να παίζει με τα παιχνίδια του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν και τα κορίτσια τους απόλαυσαν την βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο, έκαναν τα ψώνια τους χαλαρές και με cusual look.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

© 2024 tlife.gr