Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Περήφανη για τις κόρες της! Έτσι πέρασαν το Σαββατοκύριακο [pics]

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις αγάπες της ζωής της! Η οικοδέσποινα του Happy Day εκτός από μια άψογη επαγγελματίας και επιτυχημένη παρουσιάστρια, δεν παύει να είναι μια αφοσιωμένη και τρυφερή μανούλα. Η όμορφη Σταματίνα είναι πάντα στο πλευρό των τριών παιδιών της και δεν τους χαλά κανένα χατήρι. Μπορεί οι καθημερινές να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές λόγω της εκπομπής, ωστόσο τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα εξ ολοκλήρου στην Νάγια, την Μαίρη και τον Γιαννάκη.

Τώρα που έχουν περισσότερο χρόνο, μιας και οι μικρές απέχουν από τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να τους μάθει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες! Έτσι, το Σαββατοκύριακο, μητέρα και κόρες βγήκαν στον δρόμο έξω από το σπίτι και έμαθαν να κάνουν ποδήλατο μόνες τους, πάντα φυσικά με τη μικρή βοήθεια της παρουσιάστριας.

“Μαθήματα ποδηλάτου χωρίς βοηθητικές! Τρομερή γυμναστική για την μαμά που κρατάει μέχρι να ισορροπήσουν!” σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την επόμενη μέρα, η Σταματίνα και οι μικρές της πριγκίπισσες μπήκαν στην κουζίνα και… δημιούργησαν! Η αγαπημένη παρουσιάστρια λατρεύει την μαγειρική και πολλές φορές χρειάζεται τις μικρές της βοηθούς. Έτσι η Σταματίνα, η Νάγια και η Μαίρη έφτιαξαν λαχταριστά κουλουράκια!

© 2024 tlife.gr