Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με μαγιό σε beach bar στην Πάρο – Οι διακοπές συνεχίζονται με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους

Στην Πάρο συνεχίζει τις διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή που απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά.

Η παρουσιάστρια, έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν και την ολοκλήρωση της εκπομπής της Happy day, απολαμβάνει με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά Νάγια, Μαίρη και Ιωάννη-Εφραίμ χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί των Κυκλάδων, όπου διατηρούν εξοχική κατοικία.

Καθημερινά η Σταματίνα Τσιμτσιλή περνάει τα πρωινά της στην παραλία, κάνοντας ηλιοθεραπεία και παίζοντας μαζί με τα τρία παιδιά της, ενώ το απόγευμα απολαμβάνει βόλτες με φίλους στα πανέμορφα σοκάκια του νησιού.

Σήμερα, Τετάρτη 31/7 η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της ενώ παράλληλα κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα στο κύμα.

Η παρουσιάστρια, όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο νησί, φαίνεται πως έχει χαλαρώσει εντελώς, έχει φορτίσει τις μπαταρίες της και σιγά σιγά θα είναι έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164