Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το περίεργο καλοκαίρι και τα λόγια της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν [pic]

Το Happy Day παραμένει η σταθερή πρωινή δύναμη του Alpha και η Σταματίνα Τσιμτσιλή νιώθει πανέτοιμη να επιστρέψει στο πόστο της, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πάντα στο τιμόνι του Happy Day, καθώς όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι είναι ο καπετάνιος που εξασφαλίζει ήρεμα ταξίδια, ακόμα και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα έστειλε το δικό της μήνυμα για το πρωτόγνωρο καλοκαίρι που ζήσαμε όλοι, ενώ μίλησε και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία ξεκινάει σε λίγες ημέρες:

“Αυτό το περίεργο και πραγματικά διαφορετικό καλοκαίρι που όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο θέλω να σας πω ότι μου λείψατε. Νιώθω τυχερή που κάνω μια δουλειά που αγαπώ και που με βάζει στα σπίτια σας. Πίνουμε το καφεδάκι μας μαζί, ενημερωνόμαστε, γελάμε, προβληματιζόμαστε, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα. Θα βάλουμε και φέτος τα δυνατά μας για να σας ξυπνάμε με τον πιο happy τρόπο. Σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις. Σας στέλνω γλυκό φιλί και ανανεώνω το ραντεβού μου μαζί σας σε λίγες ημέρες!”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει!

© 2024 tlife.gr