Site icon TLIFE

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα – Μαζί του η σύζυγος και η 4χρονη κόρη τους

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε το βράδυ της Δευτέρας 9/9 ο Σταμάτης Γονίδης, 2,5 μήνες μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, είχε αποκαλύψει μέσω ανάρτησής του στο facebook ότι ταλαιπωρείται από ιλίγγους, οι οποίοι προκάλεσαν μια πτώση του στο μπάνιο του σπιτιού του και ένα δυνατό χτύπημα στη μέση του. 

«Όταν είμαι όρθιος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες. Δε το έχω ξαναπάθει ποτέ. Δε μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δε το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση» είχε πει μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool.

Πλέον ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται ότι είναι καλύτερα και έτσι, το βράδυ της Δευτέρας 9/9 βρέθηκε στον γάμο του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη, Κωνσταντίνου Παντζή και της τραγουδίστριας Κατερίνας Νάκα.

Στη βραδινή του έξοδο συνοδεύτηκε από τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου και την 4χρονη κόρη τους. 

Δες παρακάτω φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Δρούκας

© 2024 tlife.gr