Σταμάτης Κραουνάκης για Κατερίνα Λιόλιου και «Διθέσιο»: «Ένα νέο κορίτσι που μου αρέσει, ωραία φωνή και μάτι που κόβει»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook υπερασπίστηκε την Κατερίνα Λιόλιου, ύστερα από τον διαδικτυακό «πόλεμο» που δέχτηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια επειδή τραγούδησε το «Διθέσιο» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media από κάποιον θαυμαστή της τραγουδίστριας συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων. Ο λόγος ήταν κάποια στοναρίσματα της Κατερίνας Λιόλιου με πολλούς να αναφέρουν ότι δε θα έπρεπε να λέει τέτοια τραγούδια και να μείνει στο δικό της ρεπερτόριο, ενώ άλλοι σχολίαζαν πως κάτι έχει πάθει η φωνή της τραγουδίστριας το τελευταίο διάστημα.

Μέσα σε μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Λιόλιου, δείχνοντας την ιδιαίτερη συμπάθεια που της έχει και παίρνοντας στην ουσία το μέρος της σε όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη, τις τελευταίες ημέρες.

«Ενα νέο κορίτσι που πολυ μ αρέσει, ωραία φωνή, ωραίο στήσιμο, ωραια σκηνική παρουσία, ματι που κόβει, παιδι μουσικού, Σαλονικια, την αγαπούν
νατην, και μια κομματάρα της που εχω λατρέψει» έγραψε ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164