Site icon TLIFE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Από την καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο μέχρι τη σύλληψη – Όλο το χρονικό

Στο αστυνομικό τμήμα Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου.

Η αστυνομία αναζητούσε τον παρουσιαστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ύστερα από μήνυση μίας 28χρονης κοπέλας για διαρροή των προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό χαρακτήρα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Έτσι ξεκίνησαν όλα 

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης δημοσιοποίησε μέσω social media την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλο, έπειτα από συγκατάθεσή της. Βασικός της στόχος ήταν να μην αποκαλυφθούν στη δημοσιότητα τα προσωπικά της στοιχεία.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό site βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

Αμέσως ακολούθησε κατακραυγή στα social media κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλο. Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές περίμεναν την επίσημη απάντηση του ANT1 αλλά και της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα για το σκάνδαλο του παρουσιαστή.

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα

Στις 20:00 οι Ράδιο Αρβύλα βγαίνουν κανονικά στον αέρα του ANT1 φανερά πικραμένοι από τις ραγδαίες εξελίξεις, δηλώνοντας έκπληκτοι για τον συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο για τον οποίο δεν γνώριζαν το παραμικρό.

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες και απίστευτες μέρες που έχω περάσει. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, αγάπη, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Ήταν σε σχέση από ότι κατάλαβα, το έκανε χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας και ανέβασε και φωτογραφίες της» ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

Oι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του πρώην συνεργάτη τους. Στην αγωγή τους, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης επικεντρώνονται στην ηθική τους βλάβη, αλλά και στο πλήγμα που υπέστη η εκπομπή.

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η πρώτη δήλωση μετά την πρώτη καταγγελία

Ο γνωστός παρουσιαστής την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου με γραπτή δήλωση που παρουσιάστηκε μέσα από το Πρωινό του ANT1 ζήτησε δημοσίως συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» δήλωσε την επόμενη μέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

 

 

Νέες καταγγελίες  – Η εμμονή του με… ανήλικη κοπέλα

Η τραγουδίστρια Chrysa βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για την γνωριμία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πριν δέκα χρόνια όταν εκείνη ήταν ακόμη 17 ετών.

«Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Ήμουν 17 ετών. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να συνεχίσει την κουβέντα μαζί μου. Σε κάποια φάση μπήκα στις τουαλέτες, μπήκε και αυτός με την πρόφαση ότι έκανε λάθος και άρχισε να μου μιλάει, να με ρωτάει το όνομά μου, διάφορα πράγματα για μένα. Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα να αποκρούσω εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων.

Σε άλλο μέρος των δηλώσεών της η Chrysa αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής εκείνη την εποχή της είχε προτείνει δουλειά στην παραγωγή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα με σκοπό να βρίσκονται καθημερινά.

 

Σε κατάσταση σοκ η 28χρονη η οποία δεν γνώριζε για την ύπαρξη ροζ βίντεο

Όπως αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μία κοπέλα τον προσέγγισε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς όπως ισχυρίζεται υπάρχει διαρροή δικών της βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές της στιγμές.

«Έχω μια πολύ σοβαρή νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από άλλο πρόσωπο. Χθες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά, είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, μια νέα κοπέλα ηλικιακά. Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες. Μεταγενέστερη περίπτωση αυτής που ήδη γνωρίζουμε» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας.

 

Ο μυστικός γάμος στην Αλόννησο

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν περίπου ενάμιση μήνα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Οι πρώτες στιγμές μετά τον σάλο

Ο παρουσιαστής παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη κάνοντας μάλιστα τακτικές εξόδους με την σύζυγό του. Η εκπομπή T-Live εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από τις εξόδους του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μουδιασμένος μπροστά στην κάμερα, κρατά τη σύζυγό του από τη μέση αλλά δεν θέλει να κάνει την παραμικρή δήλωση μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του. «Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ» ήταν οι κουβέντες του.

Φήμες το ταξίδι στο Μεξικό

Πριν μερικά 24ωρα κυκλοφόρησε μια είδηση η οποία ήθελε τον παρουσιαστή να έχει φύγει από την Ελλάδα ταξιδεύοντας στο Μεξικό με τη νέα του σύζυγο. Κάτι το οποίο δεν ίσχυε η κάμερα του Star συνάντησε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση.

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Μετά τον θόρυβο και της νέας καταγγελίας από 28χρονη κοπέλα, ο παρουσιαστής το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, εκεί όπου και πέρασε το πρώτο του βράδυ στο κρατητήριο.

Την χρονική στιγμή γίνεται ήδη λόγος για νέες καταγγελίες κατά του παρουσιαστή. Στο νησί του, στην Αλόννησο, κρέμασαν στους δρόμους αφίσες με γυμνές φωτογραφίες του Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεσπώντας με αυτόν τον τρόπο για τον άνθρωπο που δεν θέλουν να ξαναδούν με τίποτα στο νησί τους.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

© 2024 tlife.gr