Site icon TLIFE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ήταν ο μέντοράς μου, αισθάνθηκα ντροπή όταν το έμαθα»

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να περνάει ξανά το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τη δεύτερη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του.

Ο πρώην συνεργάτης του Ανδρέας Νικάκης μίλησε στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε μέντορά του. 

«Ο Στάθης ήταν ο μέντοράς μου στο ραδιόφωνο. Από αυτούς τους ανθρώπους σαν το Στάθη και άλλους αγαπήσαμε το ραδιόφωνο και τη ροκ μουσική. Έχουμε συνεργαστεί σε κάποια πράγματα μαζί, σε εκδηλώσεις. Τον ξέρω ως έναν άνθρωπο από τα media που μας βοήθησε στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης μου έβγαζε έναν ροκά με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά. Δεν ξέρω την προσωπική του ζωή, δεν ξέρω πως συμπεριφερόταν αλλά ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, ο οποίος ήταν διαφορετικός από τους υπόλοιπους αλλά βοήθησε πάρα πολύ κόσμο.

Όταν έμαθα για τις καταγγελίες αισθάνθηκα ντροπή. Έπεσα από τα σύννεφα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος, με τόσες γνώσεις, με όλο αυτό που αγαπάει… Δεν μπορώ να το πιστέψω! Μου φαίνεται αδιανόητο! Στεναχωριέμαι γιατί τον είχα πολύ ψηλά, ήταν ο μέντοράς μου» τόνισε ο Ανδρέας Νικάκης. 

 YouTube video player

© 2024 tlife.gr