Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο τους στη Νέα Υόρκη – Φωτογραφίες

Πλήθος από σταρ και celebrities παραβρέθηκαν στο λαμπερό Met Gala που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 6 Μάϊου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Το dress code ήταν το «A Garden in Time», που βασιζόταν στο θέμα της έκθεσης «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion» και έφερε το στιλ και τη μόδα στο πιο διάσημο gala του μουσείου προκειμένου να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για το Ινστιτούτο Κοστουμιών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν και η Ντάσα Ζούκοβα με τον σύζυγό της, Σταύρο Νιάρχο. Όπως είναι γνωστό, οι δυο τους λατρεύουν την τέχνη, είναι και οι δύο συλλέκτες και θα ήθελαν να μυήσουν και τον γιο τους Φίλιππο Νιάρχο, όποιος μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον όπου πρωταγωνιστεί κάθε μορφή τέχνης.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη τους στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, κάτι που φάνηκε και στις αναρτήσεις τους στα social media. 

Να θυμίσουμε ότι ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2020 κάτω από άκρα μυστικότητα σε μία λαμπερή τελετή στο Σεν Μόριτζ και ένα χρόνο μετά υποδέχτηκαν τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος τους έχει κλέψει την καρδιά.

Η Ρωσίδα επιχειρηματίας έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο χώρισε το 2017.

Φωτογραφίες: Splash Ideal/ Images – Instagram

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164