Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Η ομιλία στη Θεσσαλονίκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του, όπως είχε προαναγγείλει, ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής (9.6.24).

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, το οποίο έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, δημοσιοποίησε και την περιουσιακή κατάσταση του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στο έγγραφο αναφέρεται πως το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλιάδες ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ. Ενώ σε επενδυτικά προϊόντα έχει τοποθετημένα 2,8 εκατ. ευρώ.

«Δεν πήρα ποτέ ούτε ένα ευρώ δημόσιο χρήμα και δεν ήρθα εδώ για να βγάλω ένα ευρώ στην πλάτη του ελληνικού λαού. Οι πειρατές δεν βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, αλλά εκεί που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ. Έφερνα κέρδη στην εταιρεία όπου εργαζόμουν. Βίωσα έντονα και τον ουρανό και το γκρεμό. Και το τελευταίο μου δολάριο είναι φορολογημένο, στις ΗΠΑ οι Αρχές είναι αμείλικτες.

Είναι τόσο ανίκανοι που δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν ούτε καν την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής πόθεν έσχες. Η δική μου Αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου είναι στην ψυχή μου», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης δείχνοντας στη γιγαντοοθόνη τα περιουσιακά στοιχεία του ίδιου και του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ.

 

Πηγή: Newsit

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164