Στέφανος Κασσελάκης – Ο dj του γάμου του, Αντώνης Δημητριάδης αποκαλύπτει: «Κανείς από τους καλεσμένους δεν είχε κινητό»

«Επαιζα περίπου τρεις ώρες µουσική και όλα ήταν πολύ όµορφα», δηλώνει στο ένθετο «S» ο γνωστός d.j. Αντώνης ∆ηµητριάδης, ο οποίος είχε αναλάβει το µουσικό κοµµάτι στον γάµο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, ο οποίος έγινε στα Χανιά της Κρήτης.

Είναι ένας από τους κορυφαίους Ελληνες d.js, που έχει παίξει στα καλύτερα πάρτι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Αντώνη ∆ηµητριάδη, που από την πρώτη στιγµή ακουγόταν ότι εκείνος θα παίξει στον γάµο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακµπέθ στην Κρήτη. Ο ίδιος είναι χαµηλών τόνων και αυτό που επιθυµεί είναι να ακούγεται για τη δουλειά του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Σάσα Σταμάτη, επιβεβαίωσε ότι όντως ταξίδεψε στην Κρήτη προκειµένου να παίξει µουσική στο πάρτι της χρονιάς. «Η planner που είχε τη διοργάνωση έκανε την αρχική επικοινωνία και στη συνέχεια επικοινώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μου είπε: “Θα ήθελα πολύ να καλύψεις µουσικά τη βραδιά”. Αποδέχτηκα την πρόταση. Ηταν πολύ ευγενικός και ήξερε τι ζητούσε. Εγώ έπαιξα στο κεντρικό πάρτι, που πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στη Villa Casa Scordilli» ανέφερε.

«Ηταν καλεσµένοι µισοί από το εξωτερικό και µισοί Ελληνες, οπότε κινήθηκα σε πολλά επίπεδα µουσικά. Οι καλεσµένοι ήταν περίπου 120 άτοµα. ∆εν µου ζήτησαν καµία παραγγελία για τραγούδια, απλώς, όταν έβαζα ελληνικά, ήταν ο Στέφανος πολύ χαρούµενος. Επαιζα περίπου τρεις ώρες µουσική και όλα ήταν πολύ όµορφα» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Μάλιστα, σε ερώτησή µας γιατί δεν έχουν βγει καθόλου φωτογραφίες στη δηµοσιότητα από το συγκεκριµένο πάρτι, µας απάντησε: «Ολοι οι καλεσµένοι σεβάστηκαν την επιθυµία του ζευγαριού και άφησαν τα κινητά στην άκρη. ∆εν είχε κανένας κινητό. Πραγµατικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήθελαν να είναι η βραδιά δική τους, χωρίς να έχουν το µυαλό τους αν κάποιος φωτογραφίζει τις ευτυχισµένες στιγµές τους».

Παρ’ όλα αυτά, ο Αντώνης ∆ηµητριάδης ήταν ο µόνος στον οποίο επέτρεψαν να έχει το κινητό του µαζί του. «Ολα αυτά τα χρόνια που εργάζοµαι στον συγκεκριµένο χώρο έχω αποδείξει και την εχεµύθειά µου και την εµπιστοσύνη σε όλα τα prive parties που έχω παίξει. Οσον αφορά το κινητό, είναι εργαλείο της δουλειάς µου, γιατί χρειάζοµαι το Internet για το laptop µου, που παίζω µουσική. Σεβάστηκα την επιθυµία τους και έβαλα το κινητό µου στην τσέπη µου. Θέλω να αναφέρω ότι αυτό που µου έκανε εντύπωση στο πάρτι ήταν η απλότητα και ότι η βραδιά κυλούσε όµορφα, χωρίς να υπάρχει κανένας εκνευρισµός. ∆εν έγινε κανένα ευτράπελο. Ηταν µια βραδιά για τους φίλους και την οικογένεια. Ο Στέφανος µε ευχαρίστησε και πριν και µετά το πάρτι. Και θέλω να τονίσω ότι ευχαρίστησαν όλους τους καλεσµένους και έφυγαν τελευταίοι».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164