Site icon TLIFE

Στέφανος Κασσελάκης: Σε αυτή την εκπομπή θα δώσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την πρόταση μομφής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πλέον να διαχειριστεί την πρόταση μομφής που κατατέθηκε και υπερψηφίστηκε εις βάρος του.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «λύτρωση» με αυτή την απόφαση στη σύντομη δήλωση του.

«Όσα πέρασα ένα χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα. Φτάσαμε στο σημείο, η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος και οι διάφορες φράξιες να επιστρατεύσουν που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, καταφεύγοντας ακόμα και να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της, φορώντας τους κουκούλα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Δευτέρας 9/9 ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραχωρήσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», όπου θα ανοίξει τα χαρτιά τους και θ αμιλήσει ανοιχτά.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την θυελλώδη κεντρική επιτροπή, ανοίγει τα χαρτιά του στην Κοινωνία Ώρα MEGA. Η ανταρσία των 87, η πρόταση μομφής και η νέα προσφυγή στις κάλπες» ακούγεται χαρακτηριστικά στο τρέιλερ για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

© 2024 tlife.gr