Στέφανος Κασσελάκης: Σε αυτό το καταπράσινο κτήμα θα υποδεχτεί τους καλεσμένους του – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του στο TLIFE

Αντίστροφη μέτρηση για το τετραήμερο γαμήλιο γλέντι που ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ στα Χανιά. Μία ημέρα πριν από την τελετή, το πρωί της Πέμπτης 29 Αυγούστου, το ζευγάρι θα αφήσει τους καλεσμένους τους να ακολουθήσουν ελεύθερο πρόγραμμα και να περιηγηθούν στην πόλη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάιλερ Μάκμπεθ θα υποδεχτούν τους προσκεκλημένους τους σε ένα καταπράσινο τοπίο, στο κτήμα Κάμπος.

Ο ιδιοκτήτης του κτήματος, κ. Μπάμπης Γαλανάκης μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE. «Θα έρθουν 140 καλεσμένοι, οι οποίοι μόνο θα φάνε στις 7 το απόγευμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το μενού. Το κτήμα είναι μέσα στη φύση, είναι σαν ελαιώνας, έχει έναν ωραίο διάδρομο με κυπαρίσσια και γι’ αυτόν τον λόγο νομίζω ότι έχει επιλεγεί από τον κ. Κασσελάκη και τον σύντροφό του. Το ζευγάρι δεν έχει έρθει να δει λεπτομέρειες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες φωτογραφίες από το κτήμα:

 

Δες εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα για το τετραήμερο γλέντι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Φωτογραφίες: facebook

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164