Στέφανος Κασσελάκης: Στις Σπέτσες με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ – Η αποκάλυψη του Live News για το νέο κόμμα

Στο ησυχαστήριό του στις Σπέτσες βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης, αποκλεισμένος από κάθε επικοινωνία με όσους δεν ανήκουν στον κύκλο του.

Σύμφωνα με το Live News, άτομα από το στενό του περιβάλλον έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να βρεθούν έξω από το σπίτι του κάμερες και δημοσιογράφοι και περιμένει αυτό να το σεβαστούν όλοι».

Στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι περιμένουν και την επίσημη τοποθέτηση του πρώην προέδρου, τον οποίο με μια πρόσκληση πρόκληση καλωσόρισε στην εκλογική μάχη ο Παύλος Πολάκης που έριξε τα καρφιά του για τις φήμες ότι ο Κασσελάκης κάνει δημοσκόπηση.

Την ίδια ώρα το newsit θα αποκαλύψει πως οποία και αν είναι η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, αναμένεται να την ανακοινώσει μέσα από μία συνέντευξη Τύπου ή σε συγκέντρωση παρουσία υποστηρικτών του.

Οι δημοσκοπήσεις θα κρίνουν τις αποφάσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ήδη διεξάγονται μετρήσεις για το εάν πρέπει να είναι υποψήφιος στις επερχόμενος εκλογές ή πρέπει να δημιουργήσει δικό του κόμμα.

Παράλληλα, το Live News αποκαλύπτει πως το επιτελείο Κασσελάκη ψάχνει domain για νέο κόμμα με βασική λέξη «κλειδί» τη λέξη δημοκρατικό/ή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164