Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Οι πρώτες εικόνες μέσα από την τελετή ανταλλαγής όρκων – Φωτογραφίες TLIFE

Μια πολύ όμορφη στιγμή για τη σχέση τους έζησαν ο Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίοι αντάλλαξαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων παρουσία της οικογένειας και του στενού φιλικού κύκλου τους.

Η ανταλλαγή όρκων – το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις ΗΠΑ – έλαβε χώρα στο στολίδι των Χανίων, τον Βοτανικό Κήπο και πιο συγκεκριμένα στο υπαίθριο πέτρινο αμφιθέατρο αυτού.

Το ζευγάρι αφού ανταλλάξει όρκους αγάπης, μαζί με τους περίπου 150 καλεσμένους του, θα γευματίσουν στο εστιατόριο του κήπου, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό του φακό βρίσκονται στην Κρήτη και όπως θα δεις σου εξασφαλίσαμε τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή ανταλλαγής όρκων. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ορκίζονται ο ένας τον άλλον αιώνια αγάπη και πίστη, ό,τι και τους φέρει η ζωή παρουσία των 130 καλεσμένων τους.

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Αμέσως μετά την γαμήλια δεξίωση, το ζεύγος θα γιορτάσει τους όρκους του με ένα prive πάρτι, το οποίο θα λάβει χώρα στην μαγευτική βίλα Casa Scordilli, στην περιοχή Ακρωτήρι των Χανίων.

Σκαρφαλωμένη σε ένα ιδιωτικό κτήμα, η βίλα Casa Scordilli, προσφέρει στο ζευγάρι και τους φιλοξενούμενους την απαιτούμενη ιδιωτικότητα αλλά και χλιδή, μπροστά σε μια απέραντη θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Σούδας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164