Site icon TLIFE

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Σήμερα η τελετή για τον γάμο τους στα Χανιά

Με τετραήμερο γλέντι στα Χανιά ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ γιορτάζουν τον γάμο τους.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο του ζευγαριού στην Αμερική, οι δύο άνδρες γιορτάζουν το νέο ξεκίνημα στην προσωπική τους ζωή, με μια δεύτερη τελετή γάμου, αυτή τη φορά στην Κρήτη, δίπλα σε στενούς φίλους και συγγενείς.

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Αναλυτικά το τριήμερο πρόγραμμα

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Τετάρτη 28 Αυγούστου όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 19.00 οι δύο οικογένειες των ανδρών δείπνησαν λίγο πριν δύσει ο ήλιος αγναντεύοντας την θέα και απολαμβάνοντας μεσογειακή κουζίνα στην υπέροχη βεράντα του Παλλάς.

Το πρωί της Πέμπτης 29 Αυγούστου τηρήθηκε ελεύθερο πρόγραμμα με τους σχεδόν 150 καλεσμένους να μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων…

Το βράδυ μάλιστα το ζευγάρι παρέθεσε ένα γαμήλιο δείπνο για τους καλεσμένους του, με τα μέτρα ασφάλειας να είναι δρακόντεια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ έφτασαν με αμάξι στον κτήμα Κάμπος, με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η ιδιωτική όσο και η δημόσια ασφάλεια απέτρεψε δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες να τραβήξουν οποιοδήποτε πλάνο.

Όπως θα δεις, μάλιστα, στις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ έσκυψαν μέσα στο αμάξι για να μη φανούν στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που περίμεναν έξω από το κτήμα για να καλύψουν το γαμήλιο δείπνο.

Η Παρασκευή 30 Αυγούστου είναι η μέρα που Τάιλερ και Στέφανος θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης, με την πρόσκληση να μαρτυρά πως οι μπλε και άσπρες ορτανσίες θα είναι κυρίαρχες στην διακόσμηση

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάιλερ Μάκμπεθ θα υποδεχτούν τους προσκεκλημένους τους σε ένα καταπράσινο τοπίο, στο κτήμα Κάμπος.

Ο ιδιοκτήτης του κτήματος, κ. Μπάμπης Γαλανάκης μίλησε αποκλειστικά στο TLIFΕ: «Θα έρθουν 140 καλεσμένοι, οι οποίοι μόνο θα φάνε στις 7 το απόγευμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το μενού. Το κτήμα είναι μέσα στη φύση, είναι σαν ελαιώνας, έχει έναν ωραίο διάδρομο με κυπαρίσσια και γι’ αυτόν τον λόγο νομίζω ότι έχει επιλεγεί από τον κ. Κασσελάκη και τον σύντροφό του. Το ζευγάρι δεν έχει έρθει να δει λεπτομέρειες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare. Άνετες ξαπλώστρες, αμμώδη ακτή και δροσιστικά κοκτέιλ θα απολαύσουν οι φίλοι των μελλόνυμφων με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Με μία ανακοίνωση μέσω του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης απαγορεύει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να καλύψουν το 4ήμερο γλέντι για τον γάμο του στα Χανιά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Θα είναι ένα λιτό Σαββατοκύριακο»

Με δηλώσεις του ένα μήνα πριν στο Mega ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει για την τελετή γάμου και την μεγάλη γιορτή στην Κρήτη…

«Θα είναι ένα ευχάριστο, αλλά λιτό Σαββατοκύριακο για τους φίλους μας και τις οικογένειές μας που μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για την γνωριμία τους: «Η σχέση μας με τον Τάιλερ άρχισε μέσω πανδημίας. Γνωριστήκαμε λίγους μήνες πριν τα lockdown, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ στο νοσοκομείο στο Μανχάταν. Οι φίλοι μου και πρώην συνάδελφοι είχαν πάει στα εξοχικά τους και εμείς πηγαίναμε για την νυχτερινή του βάρδια κάθε μέσα στο νοσοκομείο», δήλωνε ο Στέφανος Κασσελάκης.

© 2024 tlife.gr