Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Το TLIFE στο γαμήλιο δείπνο του ζεύγους στα Χανιά – Φωτογραφίες

Σε ένα κτήμα ανάμεσα σε ελαιώνες με τον μεγάλο διάδρομο 30 μέτρων με κυπαρίσσια Τοσκάνης και θέα τα λευκά όρη, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπεθ παραθέτουν δείπνο στους 130 καλεσμένους του γάμου τους.

Το κάλεσμα ήταν για σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 19.30, στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων του ζευγαριού για να γιορτάσει την αυριανή ανταλλαγή όρκων του.

Ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του θα υποδεχτούν τους προσκεκλημένους τους σε ένα καταπράσινο τοπίο, στο κτήμα Κάμπος. Το μενού το έχει αναλάβει catering και θα είναι εναρμονισμένο με τη φύση και την κρητική παράδοση ενώ ο ιδιαίτερος φωτισμός θα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό του φακό βρίσκονται στην Κρήτη και στο κτήμα Κάμπος για να σου μεταδώσουν όλα όσα γίνονται στο γαμήλιο δείπνο του ζευγαριού. 

Δέκα λεπτά μετά τις 20:00 έφτασε το ζευγάρι με αμάξι στον χώρο που θα παραθέσουν το γαμήλιο δείπνο, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με τα μέτρα ασφάλειας να είναι δρακόντεια. Η ιδιωτική όσο και η δημόσια ασφάλεια απέτρεψε δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες να τραβήξουν οποιοδήποτε πλάνο.

Όπως θα δεις, μάλιστα, στις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ έσκυψαν μέσα στο αμάξι για να μη φανούν στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που περίμεναν έξω από το κτήμα για να καλύψουν το γαμήλιο δείπνο.

 

Πηγή βίντεο: zarpanews

Λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης κατέφτασαν οι πρώτοι προσκεκλημένοι αλλά και ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Θεόδωρος.

Οι καλεσμένοι για το δείπνο έφταναν με μίνι μπας και το όχημα τους άφηνε έξω από την είσοδο του κτήματος, ενώ εκεί υπήρχε και αστυνομική παρουσία με ομάδα της ΟΠΚΕ και φυσικά τα ΜΜΕ που εδώ και μέρες… κυνηγούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164