Στέφανος Κωνσταντινίδης για Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν επιστρέφεις στον πρωταθλητή, δεν είναι πισωγύρισμα»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή του από τη νέα σεζόν στη “Super Κατερίνα”, αλλά και για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαστε όλοι πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα που είναι καταδικασμένη να κάνει πρωταθλητισμό. Φέτος θα έχουμε 220 ντέρμπι, με στόχο να περνούν οι τηλεθεατές καλά με εμάς και να εμπιστεύονται εμάς. Η Κατερίνα είναι στην καλύτερή της φάση», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Και συνέχισε: «Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας, οπότε δεν θέλουμε χρόνο προσαρμογής, πάμε κατευθείαν. Όταν επιστρέφεις στον πρωταθλητή, δεν είναι πισωγύρισμα. Αν δεν ακουστούν αρνητικά σχόλια για την εκπομπή, τότε θα έχει περάσει και δεν θα έχει ακουμπήσει».

Κλείνοντας, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου λέγοντας: «Είναι πολύ καλή συνάδελφος και σε αυτή τη δουλειά κανείς καλός δεν χάνεται».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164