Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι φωτογραφίες με τους γονείς του μετά τις αποκαλύψεις του πρώην φυσικοθεραπευτή του για τη σχέση τους

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί και πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο μόλις καιρό μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον πατέρα του Απόστολο. Αφορμή για να στραφούν τα φώτα επάνω του, στάθηκαν κάποιες αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην φυσικοθεραπευτής του για τη σχέση του αθλητή με τον πρώην προπονητή και πατέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις αποκαλύψεις αυτές αποφάσισε να απαντήσει με τη νομική οδό ενώ σήμερα το μεσημέρι 8/9 δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο instagram από ταξίδια με τους γονείς του αλλά και την κοπέλα του, ενώ στη λεζάντα αναφέρθηκε στην πραγματική αξία της ζωής.

«Ταξιδεύοντας στον κόσμο έμαθα ότι τα χρήματα δεν είναι ο απώτερος στόχος, αλλά ένα εργαλείο για ελευθερία — ελευθερία εξερεύνησης, σύνδεσης και ολοκληρωμένης ζωής. Όπως είπε ο Σωκράτης: “Αυτός που δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό που έχει, δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτό που θα ήθελε να έχει”.

Ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στις εμπειρίες και τον χρόνο, μία πεπερασμένη επικαιρότητα που πρέπει να αγαπάμε. Μέσα από τα ταξίδια μου, έμαθα να αγαπώ τον πλανήτη μας, να βυθίζομαι στην ομορφιά του και να ευθυγραμμίζομαι με τις αξίες μου.

Η ανταμοιβή δεν είναι μόνο στα μέρη που έχω δει, αλλά στο πώς με έχουν διαμορφώσει – εμβαθύνοντας την εκτίμησή μου για τη ζωή και τις ατελείωτες δυνατότητές της. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που απαθανατίζουν στιγμές με νόημα—άνθρωποι που κυνηγούν όνειρα, τοπία που έχουν τεράστια αξία και προβληματισμούς για το πέρασμα του χρόνου.

Καθένα μού θυμίζει την πολυπλοκότητα της ζωής, τον χορό μεταξύ του παρόντος και του μέλλοντος και το κοινό ταξίδι που όλοι αγκαλιάζουμε επιδιώκοντας στόχους και όνειρα”».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164