Στέλιος Κρητικός: Το όλο νόημα μήνυμά του στα social media μετά την αποχώρησή του από το Survivor! [pic]

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Στέλιος Κρητικός αποχώρησε από το Survivor, ύστερα από τρεις μήνες περίπου παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με συνέπεια να τεθεί εκτός παιχνιδιού. Χωρίς αμφιβολία, ήταν μία τεράστια ανατροπή, καθώς ο Στέλιος Κρητικός ήταν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες του reality επιβίωσης. Μάλιστα, ο πρώην “Διάσημος” παίκτης επέστρεψε στην Αθήνα, εχθές το απόγευμα, συγκινημένος και χαρούμενος που θα ξαναέβλεπε την οικογένειά του. (Δες εδώ φωτογραφίες)

Μια μέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και στην καθημερινότητά του, ο Στέλιος Κρητικός έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους θαυμαστές του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας ταυτόχρονα και έναν απολογισμό για όλες τις στιγμές που έζησε στο Survivor.

“Παίρνεις την μεγάλη απόφαση. Ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το μεγάλο ταξίδι του Survivor. Γνωρίζεις πολύ καλά, όπως όλοι μας, πως είναι τα ταξίδια εκείνα που μένουν για πάντα στην μνήμη μας και πως είναι οι στιγμές αυτές που μας αλλάζουν την ζωή. Στον χρόνο μέχρι την επιβίβαση ο ενθουσιασμός γίνεται αγωνία για το άγνωστο και η ελπίδα απορία για το μέλλον. Και κάπου εκεί ακροβατείς ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, την φιλοδοξία και την ανασφάλεια, την λογική και την τρέλα, το σήμερα και το αύριο. Το τώρα. Και εκεί αρχίζεις.”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλη την ανάρτηση:

View this post on Instagram

Παίρνεις την μεγάλη απόφαση. Ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το μεγάλο ταξίδι του Survivor. Γνωρίζεις πολύ καλά ,όπως όλοι μας , πως είναι τα ταξίδια εκείνα που μένουν για πάντα στην μνήμη μας και πως είναι οι στιγμές αυτές που μας αλλάζουν την ζωή . Στον χρόνο μέχρι την επιβίβαση ο ενθουσιασμός γίνεται αγωνία για το άγνωστο και η ελπίδα απορία για το μέλλον . Και κάπου εκεί ακροβατείς ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα ,την φιλοδοξία και την ανασφάλεια ,την λογική και την τρέλα ,το σήμερα και το αύριο . Το τώρα . Και εκεί αρχίζεις . Στο 3,2,1 ξεκινάς και δοκιμάζεις τα όρια σου , ρισκάρεις , κατακτάς , προσπαθείς ,παλεύεις ,αγωνίζεσαι , κερδίζεις ,χάνεις , μοιράζεσαι , κοντράρεσαι , πέφτεις , σηκώνεσαι ,συνεργάζεσαι ,μιλάς , σιωπάς και ακολουθείς το γνωστό άγνωστο μονοπάτι με οδηγό όλα αυτά που έμαθες , που έζησες , που είδες ,που άκουσες, που υποστήριξες ,που διαισθάνθηκες , και στο τέλος ολα αυτά που υπερασπίστηκες . Επιστροφή . Survivor 2018 . Τέλος . Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν για να δείξουν την συγκίνηση μου για την αγάπη σας . Θα προσπαθώ πάντα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας . Τώρα πλέον εσείς και εγώ θα τα λέμε καθημερινά . Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη !!!!!!!!!!! #survivorGR #skaitv #survivor #survivor2018 #stelioskritikos

A post shared by Stelios Kritikos (@stelioskritikos) on

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164