Στέλιος Μιχαήλ: Έφυγε από τη ζωή ο make up artist σε ηλικία 36 ετών

Σε ηλικία 36 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός make up artist, Στέλιος Μιχαήλ, αφήνοντας πίσω του φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που τον αποχαιρετούν με συγκίνηση και θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Στέλιος Μιχαήλ ήταν γνωστός στον ευρύτερο κύκλο του λόγω της επαγγελματικής του πορείας ως make-up artist. Για χρόνια είχε καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους στο χώρο, κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό τόσο των πελατών όσο και των συναδέλφων του. Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, γεμάτες συγκινητικά λόγια, φανερώνουν το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω του.

Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Η μάχη που έδινε ήταν γνωστή σε όσους ήταν στο κοντινό του περιβάλλον, ενώ ο χαμός του σκόρπισε θλίψη σε πολλούς.

Η οικογένεια του Στέλιου, σεβόμενη τις ιδιωτικές τους στιγμές και τον πόνο της απώλειας, έχει ανακοινώσει πως δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια κατά την τελετή. Ωστόσο, προτρέπει όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τον Στέλιο να προσφέρουν αντί στεφάνων εισφορές για τη στήριξη της οικογένειας.

Μετά την είδηση του θανάτου του, οι διαδικτυακοί του φίλοι τον αποχαιρετούν με σχόλια κάτω από αναρτήσεις του στα social media:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Michael (@stelios_michael)

 

Πηγή: omegalive

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164