Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά την περιπέτεια που πέρασαν στην Ρουμανία

Σπίτι τους στην Λήμνο επέστρεψαν ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα μετά την περιπέτεια που έζησαν στο ταξίδι τους στην Ρουμανία.

Όπως έκανε γνωστό το πρωί της Παρασκευής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύζυγος του καλλιτέχνη, ενώ βρισκόταν σε μια καφετέρια, άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες και διπλώματα. Αμέσως κατέφτασαν οι αστυνομικοί για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα πήραν το πλοίο και επιτέλους έφτασαν στην Λήμνο. Η σύζυγος του τραγουδιστή ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και έγραψε «Σπίτι!».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164