Στέλιος Χανταμπάκης: Οδικώς στην Ισπανία για να μείνουν μόνιμα – Η ανάρτηση από την πρώτη τους στάση

Οδικώς στην Ισπανία πάνε ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μαζί με τα παιδιά τους. Όπως αποκάλυψε ο πρώην παρουσιαστής και επιχειρηματίας, εκείνος και η οικογένειά του εγκαταλείπουν την Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, ο λόγος που το ζευγάρι θα μετεγκατασταθεί στην Ισπανία είναι για τον 11χρονο Μανώλη, ο οποίος έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, είναι αρκετές οι ακαδημίες κι οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη κι υπάρχει πιθανότητα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ανάρτηση από την πρώτη στάση του μεγάλου ταξιδιού τους, η οποία ήταν το Βελιγράδι!

«Πρώτη στάση Βελιγράδι! Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα να είναι τόσο όμορφο και φιλόξενο μέρος! Ένιωσα ασφάλεια περπατώντας στο κέντρο με τα παιδια! Επίσης πολλά καλά μαγαζιά με ποιότητα και καλές τιμές ! Σε ευχαριστούμε για τη φιλοξενία !! (τα λέμε στην επόμενη στάση)» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164