Site icon TLIFE

Στέλιος Χανταμπάκης: Στο θεατρικό σανίδι, χρόνια πριν μπει στο Survivor!

Είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα με τη συμμετοχή του στο Survivor. Πριν το παιχνίδι όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης από την ομάδα των “Διασήμων” είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε πολλά projects.

Μπορεί για κάποιους να έγινε γνωστός ως μοντέλο και παρουσιαστής… ήξερες όμως ότι πριν χρόνια είχε ανέβει και στο θεατρικό σανίδι; Ναι, πίσω στο 2011, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε συμμετάσχει σε stand up comedy για το σέξ με τους: Χριστίνα Παππά, Κώστα Κρομμύδα, Κώστα Φραγκολιά και Νίκο Ραμό.

Η παράσταση λεγόταν ‘Let’s talk about Sex…!” σε σκηνοθεσία φυσικά του Γιώργου Βάλαρη. Στόχος της ήταν να σατιρίσει με τον πιο κωμικό τρόπο τις σχέσεις ανδρών και γυναικών και ότι αφορά στο αέναο και καυτό θέμα του ΣΕΞ και ότι περιστρέφεται γύρω από αυτό, με την απόλυτη συμμετοχή του κοινού… Τι είναι σέξ; Πως είναι η πρώτη φορά; Τελικά τι γουστάρουν και τι όχι οι γυναίκες στους άντρες και πώς “καμακώνουν” το 2011 οι άντρες; Βαριόμαστε στο γάμο…; Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα «βασανίσουν» τους θεατές στη συγκεκριμένη παράσταση, δείχνοντας πως τελικά το χιούμορ χρειάζεται σε όλους!

© 2024 tlife.gr