Site icon TLIFE

Στις 4 Ιουλίου θα εκδικαστεί τελικά η αίτηση του Alter για την υπαγωγή του στο άρθρο 99…

Μετά την αναβολή της δίκης που είχε οριστεί για τις 15 Ιουνίου, η υπόθεση του Alter πήρε νέα ημερομηνία και εντέλλει θα εκδικαστεί στις 4 Ιουλίου. Να σας υπενθυμίσω, πως η διοίκηση του καναλιού του Περιστερίου, ζητά από την ελληνική δικαιοσύνη, να μπορέσει να μπει στο άρθρο 99, του πτωχευτικού κώδικα.

Μάλιστα, το κανάλι φρόντισε να στείλει και επίσημη ανακοίνωση, μέσα από την οποία να ενημερώνεται εκτός των άλλων και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Τι λέει δε η ανακοίνωση αυτή ;

“Ανακοίνωση Ελεύθερης Τηλεόρασης

H “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.” με δ.τ. ALTER CHANNEL ανακοινώνει ότι αναβλήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση ανοίγματος διαδικασίας συνδιαλλαγής κατ’ άρθρο 99 Ν. 3588/2007 για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Εταιρείας και των πιστωτών της και η αίτηση λήψεως προληπτικών μέτρων κατ’ άρθρο 100 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 Ν. 3588/2007, η συζήτηση των οποίων προσδιορίσθηκε για τη δικάσιμο της 4ης Ιουλίου 2011. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών διατήρησε την χορηγηθείσα στην εταιρεία προσωρινή διαταγή. H παρούσα ανακοίνωση αποτελεί και απάντηση στο από 16-6-2011 ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς…”

Κατά τα άλλα ; Τα οικονομικά προβλήματα των εργαζομένων του Alter συνεχίζονται, μιας και αν εξαιρέσει κανείς λίγα… ψίχουλα που τους έχουν δοθεί μέχρι τώρα, οι δημοσιογράφοι του καναλιού εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θα προσπαθήσουν να ζητήσουν όταν εκδικαστεί η υπόθεση του Alter για να μπει στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, να γίνει εξαίρεση για την περίπτωση τους από τους πιστωτές.

Τέλος, αξίζει να σας πω, πως έχει δημιουργηθεί στο κανάλι και σοβαρό πρόβλημα υγιεινής, – ένδειξη της μεγάλης παρακμής που περνά – , με την κατάσταση να είναι ανυπόφορη, καθώς με το να παραμένουν απλήρωτες οι καθαρίστριες κάδοι και τουαλέτες ξεχειλίζουν, γόπες και ακαθαρσίες είναι παντού και τίθεται μεγάλο κίνδυνος μικροβίων.

© 2024 tlife.gr