Site icon TLIFE

Στο Παρίσι η Σελίν Ντιόν πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα»

Στο Παρίσι βρίσκεται η Σελίν Ντιόν, μια μέρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως συμμετοχή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η δημοφιλής ερμηνεύτρια βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός από την Τρίτη 23.07.2024.

Μάλιστα είναι πιθανό να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τη Lady Gaga στην τελετή έναρξης των Αγώνων την Παρασκευή 26.07.2024.

Το απόγευμα της Τετάρτης η 56χρονη Σελίν Ντιόν επισκέφθηκε το μουσείο του Λούβρου και ανάρτησε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι πως υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά να βιώσει ακόμα κανείς στον κόσμο. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους στον Λούβρο!», έγραψε στη λεζάντα στα αγγλικά και στα γαλλικά η κορυφαία τραγουδίστρια.

Σε μία από τις φωτογραφίες θαυμάζει το μαρμάρινο γλυπτό της Νίκης της Σαμοθράκης ενώ σε άλλη στέκεται μπροστά από τον πίνακα «Η στέψη του Ναπολέοντα», τον οποίο είχε φιλοτεχνήσει ο επίσημος ζωγράφος του Ναπολέοντα, Ζακ Λουί Νταβίντ.

Εδώ και αρκετούς μήνες δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο αναφέρουν πως η Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αν το επιτρέπει η υγεία της. Αύριο αναμένουμε να δούμε αν αυτό ισχύει…

Κεντρική Φωτογραφία: Reuters

© 2024 tlife.gr